Efterårssæson 2017

Kære medlem.

Tilmelding til forårssæson 2018 åbner søndag den 10. december 2017 kl. 23:59.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdaterede, beder vi alle medlemmer om førend de tilmelder sig et hold til en ny sæson, at man sikrer sig at adresse, e-mail og telefonnummer er korrekte - da du vil få information fra os på de oplysninger som står under din profil. Husk at genbruge din profil fra sæson til sæson.

Holdtilmelding

Ønsker du at svømme på et af vores hold, så skal du selv tilmelde dig holdet her i vores tilmeldingssystem. Du kan se de hold vi udbyder, hvornår de svømmer, om der stadig er ledige pladser samt ikke mindst tilmelde dig holder ved at klikke på HOLDTILMELDING i menuen for oven.

Kontakt os

For generel information om TST Svømning henviser vi til vores almindelige hjemmeside: tst-tilst.dk/svoemning

Du kan kontakte TST Svømning på: svoem.tilmelding@andersrp.dk eller ring til Thomas Duun på tlf. 29740535.

Offentligt åbent

TST Svømning har offentligt åbent / gæstesvømning onsdage kl. 19:00-21:00 samt lørdage kl. 11:00-12:50. Svømmehallen er åben for alle (både medlemmer og ikke-medlemmer af TST Svømning) du møder blot op, køber din billet af livredderen i svømmehallen, så kan du svømme i 50 minutter. Priserne er: Børn (under 18 år) & studerende 15 kr. og voksne 30 kr.
KLIK HER for at læse mere om gæstesvømning / offentligt åbent.

Støt klubben

For at holde stigningerne på holdkontingentet nede, har TST Svømning løbende brug for økonomisk støtte fra anden side.
- KLIK HER for at læse mere om hvordan du kan hjælpe.