Efterårssæson 2017

Tilmelding til efterårssæson 2017 åbnede torsdag d. 15. juni.

Ved at klikke på HOLDTILMELDING i menuen for oven, kan du tilmelde dig et hold samt bl.a. læse holdbeskrivelserne samt for børneholdene den vejledende aldersgrænse.

For generel information om TST Svømning henviser vi til vores almindelige hjemmeside: tst-tilst.dk/svoemning

Husk at genbruge en evt. allerede oprettet profil ved tilmelding til ny sæson.
Før du tilmelder dig så læs evt. vores tilmeldingsguide og spørgsmål og svar først.
Har du nogle spørgsmål? Send en mail til svoem.tilmelding@andersrp.dk eller ring til Thomas Duun på tlf. 29740535.
Støt klubben

For at holde stigningerne på holdkontingentet nede, har TST Svømning løbende brug for økonomisk støtte fra anden side.
- KLIK HER for at læse mere om hvordan du kan hjælpe.

Offentligt åbent / gæstesvømning

TST Svømning har offentligt åbent / gæstesvømning onsdage kl. 19:00-21:00 samt lørdage kl. 11:00-12:50. Svømmehallen er åben for alle (både medlemmer og ikke-medlemmer af TST Svømning) du møder blot op, køber din billet af livredderen i svømmehallen, så kan du svømme i 50 minutter. Priserne er: Børn (under 18 år) & studerende 15 kr. og voksne 30 kr.
KLIK HER for at læse mere om gæstesvømning / offentligt åbent.

Vi accepterer følgende betalingskort

For at du kan tilmelde dig et hold, skal du betale for holdets kontingent med det samme. Vi accepterer Dankort / Visa Dankort .

Har du et fritidspas eller ønsker du at betale kontant, så kontakt os (KLIK FOR INFO).

Holdafmelding / holdflytning

I så fald, kontakt vores tilmeldingsansvarlige, Thomas Duun. Kontaktinfo: KLIK HER.
Ved holdafmelding: Læs punkt 3.2. og 3.3. i vores forretningsbetingelser.